Welkom bij de Sabbatstichting

E-mail Afdrukken PDF

De Sabbatstichting zet zich in voor volledig eerherstel voor de zevende dag (zaterdag), als de door God gegeven rustdag. Ons streven is om die dag te laten herontdekken door zoveel mogelijk mensen, omdat het een dag is die letterlijk een geschenk uit de hemel vormt.

De Sabbatstichting is een organisatie van praktisch denkende mensen die wekelijks de vrijheid van het sabbatvieren beleven. Wij willen die vrijheid graag met anderen delen. God schiep niet alleen de hemel en de aarde, maar ook ons levensritme dat in alle omstandigheden bepalend is voor onze gezondheid, ons geluk en onze relatie met elkaar en met God. Door de wekelijkse rustdag die God instelde voor alle tijden te negeren, laten we ons levensritme uit de pas lopen met dat van onze maker en van zijn bedoelingen. Om in harmonie te komen met God, is het noodzakelijk het door hem geschapen levensritme te herontdekken. We willen u daar met deze site graag behulpzaam bij zijn

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

De Zevende Dag DVD

In deze documentaire presenteert Hal Holbrook interessante en in vergetelheid geraakte details uit de geschiedenis. Zorgvuldig gedocumenteerd laten de 5 DVD's een boeiende uiteenzetting zien van de Bijbelse Sabbat en de daarmee verbonden strijd om geloofsvrijheid.

In interviews komen meer dan 50 historici en theologen aan het woord. 'De Zevende Dag' werpt tevens veel vragen op over het ritme van het leven in onze 21e eeuw.

Nederlands ondertiteld en een speelduur van meer dan 6 uren.

5 delige DVD set voor € 45,- inclusief portokosten in Nederland.

bestel de DVD's hier